Gulle gevers bedankt!

De Voedselbank is voor het financieren van haar activiteiten afhankelijk van giften van bedrijven, scholen, kerken, serviceclubs en andere instanties. Als dank voor hun hulp vermelden wij, indien mogelijk en gewenst, het logo van deze gulle gevers hier op onze site. De voedselbank ontvangt veel kleine en grotere bedragen van particulieren. Veel van de giftgevers zijn bij ons niet persoonlijk bekend, of zij wensen anoniem te blijven. Al deze mensen willen we via deze weg enorm bedanken voor hun steun!

 

Wilt u ook maatschappelijk betrokken ondernemen? Of wilt u een gift doen of donateur worden? Daar zijn wij heel blij mee! We zijn door de Belastingdienst erkend als ANBI, zodat uw gift (onder voorwaarden) aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.

Uiteraard doen wij ook ons best om de kosten laag te houden. We werken uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers en we betalen niet voor voedsel. Ook onze bestuurders worden niet betaald. Uw geld wordt dus altijd goed besteed! Van één euro gift kunnen wij voor €10 voedingsmiddelen uitgeven!

Word Bedrijfspartner

U kunt ons bijvoorbeeld helpen met het leveren van voedsel dat u commercieel niet meer kunt verkopen, maar dat nog wel prima van kwaliteit is. Ook kunt u ons helpen met het leveren van de noodzakelijk diensten of hulpmiddelen zoals kantoormaterialen, vorkheftrucks e.d. Of in overleg met ons een inzamelingsactie voor levensmiddelen organiseren. En U kunt ons vanzelfsprekend ondersteunen door donateur te worden. Wilt u regelmatig nieuws over de Voedselbank ontvangen, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief (tweemaal per jaar).