woensdag 3 januari 2024 Landelijke criteria verruimd

Bij de start van het nieuwe jaar wordt het normbedrag €315,- per maand voor een eenpersoons huishouden. Hiermee volgt Voedselbank Doetinchem de landelijke criteria.

Lees meer

vrijdag 6 januari 2023 Uitgifte tijden verruimd

Vanaf 20 januari 2023 zal de voedseluitgifte op de vrijdagmiddag veranderen. Door de grote toename van klanten zijn we genoodzaakt om de tijden van de uitgifte aan te passen. Met deze aanpassing worden de klanten meer verspreid. En ook klanten die overdag werken krijgen daarmee de mogelijkheid om zelf hun pakket af te halen. Tevens hopen we de wachttijden te verkorten.

De uitgifte wordt verdeeld over 2 groepen:

  • Groep 1 - Vrijdag van 14.00 u. – 16.30 u.
  • Groep 2 - Vrijdag van 17.30 u. – 19.00 u.

Aan de huidige klanten wordt de komende week gevraagd hun voorkeurstijd aan te geven.

Lees meer

zaterdag 10 december 2022 Huurcontract ZZC'20 getekend

Vanmorgen hebben we het contract ondertekend voor de huur van een deel van het clubhuis van ZZC'20 in Zelhem. Wij hopen vanaf begin februari 2023 de nieuwe huisvesting te kunnen betrekken.

Lees meer

donderdag 25 augustus 2022 Bordje Erbij

Op 17 oktober 2022 start de actie 'Bordje Erbij'. Op de internationale dag van de armoede vragen wij restaurants en andere organisaties om donateur te worden. Wij zijn sponsorpakketten aan het voorbereiden waarin organisaties worden uitgenodigd ieder jaar een vast bedrag te doneren. Recent zijn we gestart met een pilot om het actiemateriaal te testen. 

Lees meer

vrijdag 28 januari 2022 Voedselbank opent MUP

 

 

 

Door samenwerking van de Voedselbank met het Gasthuisfonds zijn wij vrijdag 28 januari gestart met een menstruatieproducten uitgiftepunt.

Lees meer

dinsdag 18 januari 2022 Voedselbank krijgt nieuwe bus

Maandag de 17e januari heeft de Voedselbank een spiksplinternieuwe bus in gebruik genomen. Dankzij een anonieme gift en een bijdrage van Voedselbanken Nederland heeft de Voedselbank deze bus kunnen aanschaffen.

Lees meer

donderdag 14 oktober 2021 Voedselbank creëert vriendenkring

**10 t/m 17 oktober is de Week van de Voedselbanken**

De Voedselbank Doetinchem heeft het zelf moeilijk om voldoende financiële steun te vinden om door te kunnen gaan. Daarom geven we deze week het startsein om een vriendenkring op te zetten. 

Lees meer