woensdag 7 september 2022 Rabobank Clubactie van start

De clubactie is weer van start.

T/m 27 september kun je als lid van de Rabobank

Coöperatie je stem uitbrengen. Stemt u mee?!

Lees meer

donderdag 25 augustus 2022 Bordje Erbij

Op 17 oktober 2022 start de actie 'Bordje Erbij'. Op de internationale dag van de armoede vragen wij restaurants en andere organisaties om donateur te worden. Wij zijn sponsorpakketten aan het voorbereiden waarin organisaties worden uitgenodigd ieder jaar een vast bedrag te doneren. Recent zijn we gestart met een pilot om het actiemateriaal te testen. 

Lees meer

vrijdag 28 januari 2022 Voedselbank opent MUP

 

 

 

Door samenwerking van de Voedselbank met het Gasthuisfonds zijn wij vrijdag 28 januari gestart met een menstruatieproducten uitgiftepunt.

Lees meer

dinsdag 18 januari 2022 Voedselbank krijgt nieuwe bus

Maandag de 17e januari heeft de Voedselbank een spiksplinternieuwe bus in gebruik genomen. Dankzij een anonieme gift en een bijdrage van Voedselbanken Nederland heeft de Voedselbank deze bus kunnen aanschaffen.

Lees meer

woensdag 5 januari 2022 Criteria vereenvoudigd en verruimd

Vanaf 1-1-2022 zijn de criteria vereenvoudigd en verruimd om in aanmerking te komen voor een voedselpakket. Het nieuwe normbedrag is nu €250,- per maand voor een eenpersoons huishouden. Dit bedrag wordt verhoogd met €100,- iedere persoon extra in een huishouden. Nieuw is de mogelijkheid dat klanten zichzelf aanmelden voor de 1e maand.

Lees meer

donderdag 14 oktober 2021 Voedselbank creëert vriendenkring

**10 t/m 17 oktober is de Week van de Voedselbanken**

De Voedselbank Doetinchem heeft het zelf moeilijk om voldoende financiële steun te vinden om door te kunnen gaan. Daarom geven we deze week het startsein om een vriendenkring op te zetten. 

Lees meer

vrijdag 10 juli 2020 Voedselbank zoekt donateurs

Lees meer