Sponsoren

 

De Voedselbank is voor het financieren van haar activiteiten afhankelijk van giften van particulieren, bedrijven, instanties en serviceclubs. Als dank voor hun hulp vermelden wij, indien mogelijk en gewenst, het logo van onze sponsoren op de site.

 

Wilt u ook maatschappelijk betrokken ondernemen? Of wilt u als particulier een gift doen of donateur worden? Daar zijn wij heel blij mee! We zijn door de Belastingdienst erkend als ANBI, zodat uw gift (onder voorwaarden) aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.

Uiteraard doen wij ook ons best om de kosten laag te houden. We werken uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers en we betalen niet voor voedsel. Ook onze bestuurders worden niet betaald. Uw geld wordt dus altijd goed besteed!

 

ANBI-gegevens:

Naam: Stichting Voedselbank Doetinchem

Telefoon: 0314-843318

RSIN/Fiscaal nummer: 820527336

Kamer van Koophandel: 09194494

Bank: NL54RABO0110436008

Website: http:/www.voedselbankdoetinchem.nl

Email: info@voedselbankdoetinchem.nl

Adres: Edisonstraat 48a, 7006RE Doetinchem

Datum oprichting: 11-03-2009

Bestuur:

Peter Bob Peerenboom, voorzitter

Jacob Oudshoorn, vice-voorzitter

Rogier Stam, penningmeester

Frans Roel, secretaris

Grada Alberta Siebelink-Klein Winkel, lid

 

Statuten

Financieel verslag 2014

Financieel verslag 2015

Financieel verslag 2016

Financieel verslag 2017

 

Voedselbank Doetinchem ontvangt voor kinderen giftcards

Op 28 april 2017 heeft de Voedselbank Doetinchem 100 giftcards gekregen voor alle kinderen van gezinnen die bij de Voedselbank zijn ingeschreven. Deze actie was georganiseerd door Ingrid en Jack Evers van Body Center Inja. De giftcard heeft een waarde van €15,00 en kan worden besteed bij de Intertoys winkel op de Hubernoodstraat. Een fantastisch initiatief voor deze kinderen die het om meerdere redenen toch al vaak moeilijk hebben. Dankzij de inzet van vele mensen en organisaties die deze actie hebben ondersteund.

 

Dit waren achtereenvolgens: Florentina Body & Mind, Schoonheidssalon Rustik, Puur Jij! Therapie & Coaching, Body Center Inja, Kapsalon Ben Hallers, Schoonheidspraktijk 4Faces, Stina Duistermaat, Suus Mulder, Kapsalon Mea Vota, Garage Fredriks, Happy Lovely You, Gaabs, Etos Kroon, Intertoys Dçhem/Dr. Huber Noodstraat en Ans van Ooij/ maker geluk engeltjes.

 

Word Bedrijfspartner
Behalve financieel kan uw organisatie de Voedselbank ook op andere manieren steunen. U kunt ons bijvoorbeeld helpen met het leveren van voedsel dat u commercieel niet meer kunt verkopen, maar dat nog wel prima van kwaliteit is. Ook kunt u ons bijvoorbeeld helpen met het leveren van de noodzakelijk diensten of hulpmiddelen zoals kantoormaterialen, vorkheftrucks e.d.

Klik  HIER voor een overzicht van onze sponsoren.

Bankrek: Rabobank NL54RABO0110436008